VISAR 1-24 (1164)1 2 3 ... 49 Sista 100 per sida

Klinker

Klinker - Golv och väggplattor

Klinker är ett populärt val i badrum, framförallt på golvet, men även på väggarna. Med en högre täthet i materialet ger klinkers slitstarka golv, som även passar utmärkt i andra delar av ditt hem. Klinker i hall är ett bra val, då detta är en golvyta som ofta slits mycket och som får stå ut med både smuts och slitage från skor. Det är också smart att välja klinker i tvättstugan, då det är lätt att rengöra och ger ett hållbart resultat. Eftersom klinker ger en så tålig yta passar det också extra bra med klinkers i källare.

Klinker i uterum ger en lyxig känsla och är samtidigt beständigt mot både väder och vind. Oavsett om du väljer klinker i ditt badrum eller på något annat ställe i huset, så finns en mängd olika stilar på klinkergolv att välja mellan. Allt från trendig, hexagonformad klinker till stilrena klinkers i grått. Vill du ha ett naturligt resultat kan klinker i skiffer vara ett smart val. Du kan också välja klinker med mönster, för ett livfullt golv, som blir ett snyggt inslag i inredningen. Väljer du klinker med mönster av marmor, skapar du lätt en exklusiv känsla och en riktig oas i ditt eget hem. Marmorklinker ger dig enkelt den där snygga och avslappnande hotellkänslan hemma. Vit klinker är ofta ett bra val om du vill att ditt badrum ska hålla sig lika trendigt idag som om tio år, då det är enkelt att kombinera med såväl porslin som våtrumsmatta och kakel.

Oavsett om du letar efter mönstrat klinker, vit klinker eller någon annan stil på klinkerplattor, så hittar du klinker och inspiration här, såväl som i vår fysiska butik. Välkommen!