Om oss

Kakelgallerian i Stockholm AB har funnits sedan 2008. Vår butik finns i Kungens Kurva, i samma hus som ICA Kvantum. För maximal service har vi även en webbshop som levererar varor till hela Sverige.

Kakelgallerian har ett mycket stort utbud av kakel, klinker och mosaik som passar både till badrum, kök eller övriga huset. Förutom att vi samarbetar med de ledande leverantörerna i Sverige så importerar vi själva från några av Europas främsta kakeltillverkare. Hos oss kan du även hitta fina accessoarer såsom handdukar, krokar och annat smått och gott.

Vår personal är kunnig inom området och kan hjälpa till med allt från design och planering till att ge råd inför renoveringen. Vår ambition är att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt, från planering och köp till leverans. Kvalitet är viktigt för oss både när det gäller de varor vi säljer och den service vi ger.

Kakelgallerian står för Design & Inspiration och vi hoppas att alla som kommer till vår butik eller besöker vår webbshop ska bli inspirerade till nya och spännande idéer.

Välkommen!