VISAR 1-24 (281)1 2 3 ... 12 Sista 100 per sida

Mosaik

Mosaik har använts i badrum och andra utrymmen i tusentals år, och än idag kan man till exempel beundra vackra mosaikgolv som finns kvar sedan antiken. Mosaikplattor är populärt både på golv och väggar och kan se ut på en mängd olika sätt - från kakelmosaik på väggar till mer tåliga mosaikklinkers på golv. Oavsett vilken typ av mosaikplattor du är ute efter, och vilken stil du vill skapa, så kan du alltid hitta något som passar. Ett sätt att skapa en vacker mosaik är att sätta kakel i mönster, eller välja mindre kakelplattor och skapa ett mosaikmönster av dessa. Oavsett vilken kakeldesign du föredrar så hjälper vi dig att hitta det som passar!

Letar du efter kakel till ett litet badrum kanske du ska välja ett mönster som är ljust, för att inte utrymmet ska kännas för trångt, men även här är det ju bara din fantasi som sätter gränserna. Att använda kakel på toaletten ger ditt hem ett lyft och en lyxigare känsla. Du kan välja att ha mosaik endast i duschen eller i hela ditt badrum. Mosaik ger dig verkligen chans att vara kreativ och tänja på gränserna och skapa ett badrum som drar blickarna till sig. Mosaik i marmor kan vara ett bra val om du letar efter ett stilrent mönster som samtidigt ger en intressant yta för blicken att vila på, men om du är ute efter det allra senaste inom badrumstrender så ska du spana in grön mosaik. Grön mosaik passar lika bra att matcha mot vitt som mörkare grått, och ger ditt badrum en klassisk men samtidigt trendig och modern känsla.

Vill du ha tips och råd om mosaik och kakel som passar hos just dig så är du välkommen till vår butik, där du hittar mängder av inspiration!