VISAR 1-24 (184)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

Väggskåp

När du ska planera ett nytt badrum, eller bara vill fräscha upp det badrum du har, så är förvaring alltid bra att tänka på. Ett snyggt väggskåp för badrum som rymmer det mesta av badrummets småsaker gör att det blir enklare att städa och hålla ordning i, samtidigt som väggskåpet blir en snygg inredningsdetalj som kan binda ihop stilen du valt i ditt badrum på ett bra sätt.

Väggskåp för badrum finns i ett flertal olika utföranden, och du kan enkelt välja det som passar bäst i just ditt badrum. Ett väggskåp med vitrin ger både ett snyggt och luftigt intryck. Väljer du ett väggskåp med glasdörrar som är frostade så slipper du att se vad som finns inne i skåpet, men behåller samtidigt den luftiga känslan av ett vitrinskåp.

Ett väggskåp i trä passar bra när du vill få in mer naturliga material i ditt badrum och kanske satsa på en riktigt härlig SPA-känsla. Väggskåp i trä finns i flera olika nyanser och träslag beroende på den stil du är ute efter. En riktig klassiker är ett väggskåp i ek, som ger en naturlig men samtidigt exklusiv känsla till ditt badrum. Ett väggskåp i vitt är ett stilrent val som passar de allra flesta badrum, och även här finns ett flertal modeller att välja mellan. För det lilla badrummet kan du satsa på ett litet väggskåp, som med fördel kan hängas ovanför toaletten eller på en annan outnyttjad väggyta för att utnyttja utrymmet maximalt. Oavsett om du väljer ett väggskåp med glasdörr, ett väggskåp i trä eller ett vitt väggskåp till ditt badrum så hittar du det du söker här.