Vitrinskåp

För dig som letar efter en snygg förvaringslösning för ditt badrum som samtidigt är flyttbar och som inte kräver att du gör större ingrepp i tätskiktet, kan ett stilfullt vitrinskåp vara ett bra val. Ett vitrinskåp i glas ger ditt badrum en luftig atmosfär, samtidigt som du har möjlighet att förvara alla de nödvändiga småsaker som behövs i ett badrum. Ett vitrinskåp i trä ger ditt badrum en exklusiv känsla, och du kan utnyttja glaspartierna för att förvara dekorativa flaskor och burkar, eller varför inte en fräsch, grön växt? Många vitrinskåp i glas har skåp nedtill, så att du samtidigt har möjlighet att förvara sådant som du inte vill ska stå framme, och därmed göra ditt badrum enkelt att damma och städa. Ett vitrinskåp i ek ger badrummet en mer exklusiv känsla och om du vill att ditt badrum ska gå i ljusa och fräscha kulörer kan du välja ett vitt vitrinskåp.

Använd gärna ett vitrinskåp med belysning för en ytterligare ljuskälla och för att lyfta fram dina dekorativa inredningsföremål lite extra. Har du begränsat med utrymme i ditt badrum finns även ett flertal modeller vitrinskåp som är avsedda för hörnplacering, för att utnyttja badrummets begränsade yta så mycket som möjligt. Den stora fördelen med ett fristående vitrinskåp är att det kan stå fritt på golvet, vilket ger dig betydligt fler möjligheter att ändra på möbleringen i ditt badrum när du känner för det.

Ett vitrinskåp i badrummet blir både en snygg inredningsdetalj och ett smart sätt att utöka förvaringsmöjligheterna, så att du alltid kan ha rätt sak på rätt plats, även i badrummet!