Aktuella erbjudanden & kampanjer

Här kan du ta del av våra aktuella erbjudanden och kampanjer. Håll utkik här då vi uppdaterar sidan löpande med nya grymma erbjudanden. Köp nytt spegelskåp, duschdörrar, trägolv, kakel, klinker eller varför inte lite mosaik för att piffa upp köket? Kanske du behöver en ny lampa till ditt sovrum eller en snygg TV-bänk? Handla hos oss så får du alltid bra priser!

Beställ till bäst pris online hos oss på Kakelgallerian.se

Passa på att handla inredning till ditt drömbadrum med en tidlös engelsk design från Burlington Bathrooms.

Just nu på kampanj med upp till 15% rabatt!

Damixa skapar en tidlös design med användbara funktioner. Damixa tillhör den svenska koncernen FM Mattsson Mora, som är marknadsledande inom blandare och duschsystem i Norden. Upp till 31% rabatt just nu!

Tapwell är ett svenskt företag med skandinavisk estetik och nyfikenhet gällande modern teknik och inredningstrender. Hög kvalitet till rätt pris är det Tapwell eftersträvar med sina badrum och köksprodukter. Upp till 60% rabatt just nu!

Macro Design lämnar en utav marknadens bästa garantitider på sina produkter på grund av deras genomgående höga kvalité. Dem erbjuder badrumsinredning i stilren nordisk design. Upp till 25% rabatt just nu!

Pergo säljer laminat, vinyl och parkett av högsta kvalitét till bra pris. Tack vare ett brett sortiment, snygga produkter, snabba leveranser och att dom alltid ligger i framkant med nyheter så är Pergo ett av dom ledande märkerna i branschen inom golv.

Bricmate är ett svenskt företag specialiserat på granitkeramik. Bricmate ligger i framkant när det gäller att erbjuda elegant och modern design till den stilmedvetna och krävande konsumenten. Upp till 20% rabatt just nu!

 

Lhådös Kakel importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal. De erbjuder ett brett utbud av kakel och klinker, vars färger, former och strukturer ständigt förändras. Upp till 30% rabatt just nu!

Tidlöst Kakel erbjuder en rad keramiska produkter som är utvalda specifikt för den nordiska marknaden. Tidlöst erbjuder kakel, klinker, mosaik och mycker mer. Upp till 26% rabatt just nu!

UMAGE kombinerar estetik, enkelhet och funktionalitet och erbjuder ett genomtänkt hantverk med hänsyn till miljön. Resultatet är en fantastisk design med fokus på hållbarhet. Upp till 20% rabatt just nu!

 

Uyuni gör LED-ljus av äkta paraffinvax. Deras lampor är tillverkade med en timer. Du kan enkelt justera ljusstyrkan med fjärrkontrollen. Upp till 20% rabatt just nu!

Spring Copenhagen är ett danskt designföretag med rötter i den skandinaviska design traditionen. Deras vision är att inspirera med deras designmöbler till en bättre vardag. Upp till 20% rabatt just nu!

Strand Stainless säljer Värme, Ventilation och Sanitetsprodukter som vask, köksblandare, tvättställsblandare och duschar. De har ett av Sveriges mest heltäckande sortiment av rostfria produkter för kök och badrum. Upp till 35% rabatt just nu!

Tapwell är ett svenskt företag med skandinavisk estetik och nyfikenhet gällande modern teknik och inredningstrender. Hög kvalitet till rätt pris är det Tapwell eftersträvar med sina badrum och köksprodukter. Upp till 60% rabatt just nu!

Lagerrensning

Produkterna ni hittar nedanför har vi extra bra pris på, priserna gäller tills produkterna är slut på lager. Vi reserverar oss för felaktiga lagersaldon