Fri frakt

Björbo Badrum Spegel SagaAntracit, 1260 mm

Färg: Antracit

11 008 kr/st Inkl. moms

JUST NU!

rek ca pris Rek ca pris: 13 780 kr/st
Lägsta pris (30 dagar): 11 008 kr/st
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 20-25 dagar
Spegel Saga

Björbo Badrum

Björbo Badrum Spegel Saga (Antracit/1260 mm)

11 008 kr/st

Sammanställning

Spegel Saga Björbo Badrum med belysning.

Varumärke

Björbo Badrum, Se mer från Björbo Badrum

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Spegel Saga Björbo Badrum med belysning är en elegant, klassisk och stilren spegel med infällda LED-spottar. Spegeln har en välarbetad och proper krönlist som ger ett lyxigt intryck. Den är tillverkad av målad MDF med spegelglas.

Serien Saga från Björbo Badrum har en traditionell elegans och ett genuint hantverkt som för tankarna till en romantisk gammaldags känsla.

Passar fint med resten av möblerna i serien Saga från Björbo Badrum. Saga-serien har nu byggts ut med ett stort antal varianter och blivit en riktig fullvariantsserie. Hantverk och material ligger fortsatt i fokus när Björbo nu adderar två nya frontutföranden och två bredare kommoder. För att inspirera till kreativa färgval, har de gjort ett rekommenderat urval av kulörer som smälter väl in i en aktuell färgpalett. Viktiga funktionskomponenter har valts för högsta upplevda komfort. Sammantaget så vackert som en Saga. Björbo Badrum utvecklar och tillverkar personliga badrumsinredningar i sitt snickeri i Björbo, Dalarna. Här går hantverket och stoltheten i arv. Deras stora hantverkskunnande ligger till grund för den höga kvalitet som de levererar. För att förenkla installationen har möblerna försetts med justerbar upphängning.

Produktinformation

Attribut Värde
Art.Nr
SSP123
Belysning
LED-belysning
Bredd (mm)
1260 mm
Djup (mm)
160 mm
Färg
Antracit
Höjd (mm)
876 mm
Serie
Saga
Varumärke
Björbo Badrum

SKU / artikelnummer:

SSP123-BB

Relaterade kategorier