Fri frakt

Björbo Badrum Djup Kommod Mejda Dubbel, Ram M1Antikvit, 1200

Färg: Antikvit

16 830 kr/st Inkl. moms

JUST NU!

priset gäller t.o.m 04 augusti
rek ca pris Rek ca pris: 20 525 kr/st
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 20-25 dagar

Björbo Badrum

Björbo Badrum Djup Kommod Mejda Dubbel, Ram M1 (Antikvit/1200)

16 830 kr/st

Sammanställning

Tvättställsskåp Mejda Hög Björbo Badrum är en enkel och stilren kommod med en inramad stomme.

Varumärke

Björbo Badrum, Se mer från Björbo Badrum

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Tvättställsskåp Mejda Hög Björbo Badrum är en enkel och stilren kommod med en inramad stomme. Skåpet har djupa och stabila fullutdragslådor i svartbetsat trä med soft-close och självindrag. Kommoden levereras med vattenlås, lådindelare i svartbetsat trä och lådmattor. Tvättställ och blandare ingår ej. 

Lådfronten ram M1 har en enkel, elegant och klassisk front med utfräst ram som ger ett modernt och stilrent uttryck. Fronten är tillverkad av målad MDF och kommoden har två lådor. 

Skåpets stomme är tillverkad av ett skivmaterial som är fukttrögt och skåpet levereras färdigmonterat och transportförpackat från fabrik. Komplettera din kommod med tvättställ, blandare, eluttag, handtag, extra lådindelare och ben. 

Björbo Badrum utvecklar och tillverkar personliga badrumsinredningar i sitt snickeri i Björbo, Dalarna. Här går hantverket och stoltheten i arv. Deras stora hantverkskunnande ligger till grund för den höga kvalité som de levererar. För att förenkla installationen har möblerna försetts med justerbar upphängning. 

Produktinformation

SKU / artikelnummer:

MK41112-BB

Relaterade kategorier

Tillbehör