Inredningsrör Garden Utedusch VäggfastGrå

Färg: Grå

6 758 kr/st Inkl. moms

JUST NU!

priset gäller t.o.m 04 augusti
rek ca pris Rek ca pris: 7 950 kr/st
LagervaraLeveranstid: 15-20 dagar
Garden Utedusch Väggfast

Inredningsrör

Inredningsrör Garden Utedusch Väggfast (Grå)

6 758 kr/st

Sammanställning

Denna produkt är inte frostsäker och om den utsätts för minusgraders skall den tömmas på vatten, demonteras och förvaras i uppvärmt utrymme.

Varumärke

Inredningsrör, Se mer från Inredningsrör

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Exklusiv utedusch i industriell stil av rör, handtillverkad och av högsta kvalité.
Inredningsrör vill att deras hantverk skall leva vidare och det är med stor stolthet och passion som de formar dessa utomhusduschar, rördel efter rördel. Varje dusch är unik och genomgår noggranna tester innan leverans.

Ta en svalkande dusch i din trädgård i sommar och njut av duschens industriella karaktär även när den inte används. Den rustika taksilen ger en härlig regnliknande duschupplevelse och det nedre tappstället funkar lika bra att tvätta fötter som att fylla vattenkannan på.

Duschen monteras på vägg, stolpe eller staket och kopplas direkt till vattenslangen. Låt vattenslangen ligga ute i solen så får du snabbt varmvatten i din dusch.
Finns i två nyanser, svart eller grå.
Önskar du flytta runt duschen i trädgården eller ta med den till sommarstugan finns en praktisk fot att köpa som tillbehör.

Denna utedusch har visats upp i Sommar med Ernst när de renoverade den gamla kvarnen 2018 samt vunnit pris för årets badrum 2019 på Elle Decoration Swedish Design Awards. Den har även visats på TV i Anders knackar på och Husdrömmar.

Produktinformation

Attribut Värde
Art.Nr
400005
Färg
Grå
Material
Återvunnet stål
Serie
Garden
Varumärke
Inredningsrör

SKU / artikelnummer:

400005-IR

Relaterade kategorier