VISAR 1-24 (168)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Handdukstorkar

En handdukstork är en smart inredningsdetalj som ger dig torra och varma handdukar efter varje dusch och bad. Dessutom fungerar handdukstorken som en extra värmekälla och hjälper till att hålla badrummet varmt och ombonat. En handdukstork ger även längre livslängd på dina handdukar, då du inte behöver tvätta dom i samma utsträckning. Den motverkar även fuktskador i ditt badrum, och ger en bra luftcirkulation. Allt i ett!

Kakelgallerian har praktiska och snygga handdukstorkar från många kända varumärken. Vi erbjuder handdukstorkar i flera olika färger - allt från vita-, silver- eller svartfärgade handdukstorkar. Du kan också välja hur många hängare för dina handdukar du vill ha på din handdukstork i ditt badrum.

Innan du köper din handdukstork bör du fundera vilka funktioner den ska ha. Vill du ha en vattenburen handdukstork, eller passar en elektrisk handdukstork bättre? Skillnaden mellan en elektrisk och vattenburen handdukstork är att handdukstorken driven på varmvatten är mer miljövänlig, men kommer inte ge varma handdukar när du inte har varmvatten i dina ledningar.

Besök vårt sortiment för att hitta din nästa handdukstork!