Nordhem Sargblandare Saltfors 1-grepps med PipKrom

Färg: Krom

rea pris 4 896 kr/st
tidigare pris Ordinarie 6 120 kr/st
Inkl. moms
kampanjtom 31/1
LagervaraLeveranstid: 5-10 dagar
Sargblandare Saltfors 1-grepps med Pip

Nordhem

Nordhem Sargblandare Saltfors 1-grepps med Pip (Krom)

4 896.25 kr/st

Sammanställning

Sargblandare med engreppsfattning, handdusch och omkastare. Saltfors finns i två versioner – en med utloppspip och en utan. Den med pip finns i krom, mattsvart och högblank mässing. Versionen utan pip finns i krom och fungerar endast ihop med ett massage system, då påfyllning sker genom systemets jets.

Varumärke

Nordhem, Se mer från Nordhem

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Saltfors är en en-greppsbadkarsblandare med handdusch och omkastare som med sina rena och tidlösa linjer är en pärla i högblank krom eller mässing.

Saltfors finns i två utföranden, en med utlopps pip och en utan (endast i krom). Varianten utan utloppspip kombineras med påfyllning genom jets på massagebadkar. Håltagning ingår vid samtidig beställning av blandare och badkar från Nordhem. På blandaren finns en omkastare.

Saltfors fungerar utmärkt till badkarsmodellerna Apelviken, Djupvik, Glimminge, Höllviken, Klarvik, Marholmen, Saltholmen, Solvik och Torekov i Nordhems sortiment. Det spelar ingen roll om det är ett badkar i standardakryl eller med Nordurit® förstärkning.

Blandaren placeras på rekommenderat ställe, se dokument ”Rekommenderad blandarplacering”, om inget annat anges. Håltagning ingår vid samtidig beställning av blandare och badkar från Nordhem.

Produktinformation

Attribut Värde
Art.Nr
SBS047PK
EAN
7340100019292
Färg
Krom
Passar till
Apelviken, Djupvik, Glimminge, Höllviken, Klarvik, Klarvik I, Kungshamn, Marholmen, Saltholmen, Solvik, Torekov
RSK
8232225
Serie
Saltfors
Varumärke
Nordhem

Sku/art no:

344-8232225

Relaterade kategorier