Tapwell Tvättställsblandare ARM078Koppar

Färg: Koppar

4 316 kr/st Inkl. moms

JUST NU!

kampanj Sista dagen!
rek ca pris Rek ca pris: 5 395 kr/st
Lägsta pris (30 dagar): 4 181 kr/st
LagervaraLeveranstid: 4-7 dagar
Tvättställsblandare ARM078

Tapwell

Tapwell Tvättställsblandare ARM078 (Koppar)

4 316.25 kr/st

Sammanställning

Tapwell Tvättställsblandare ARM078 koppar.

Varumärke

Tapwell, Se mer från Tapwell

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Tvättställsblandare Tapwell Arman ARM878 har en hög svängbar, rundad pip och är en ettgreppsblandare med användarvändligt grepp. Det går även utmärkt att använda blandaren i små kökshoar där det inte krävs diskmaskinsavstängning.

Tapwell har all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kunskap om svenska byggnormer, installationsmetoder, kundönskemål och förmågan att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer så kan resultatet bara bli av hög kvalitet och nyskapande design till bra priser.


OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade av Tapwell på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall så bildar ytan med tiden patina vilket kan ge en mörk och robust ton på materialet. Detta kan se ut som en typ av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är dock en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med vatten och syre. Alla Tapwellblandare testas med vattentryck innan leverans från deras fabrik och kondens kan därför finnas kvar i kartongen vilket kan göra att patineringsprocessen kan börja även innan produkten är monterad. På mässing kan man återställa den ursprungliga glansytan genom att polera med mässingsputs.

Rengöring

Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Undvik basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel. Mässing är ett material som med tiden får en vacker patina men kan putsas upp med mässingsputs. Koppar får också patina men ska inte poleras. De övriga blanka ytorna behåller sin glans. Avkalkning Strålsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. Skulle kalkfläckar uppstå, använd eukalyptusolja och mjuk trasa. Smörj endast med silikonfett.

För mer information, monteringsanvisning samt ritning besök Tapwells hemsida och sök efter din produkt.

Produktinformation

SKU / artikelnummer:

9422727-TW

Relaterade kategorier

Andra köpte också