Bricmate Z Limestone Anthracite Poolside/Step

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Sammanställning

-

Varumärke

Bricmate, Se mer från Bricmate

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Bricmate Z Limestone Anthracite Poolside/Step är en platta som är inspirerad av flera olika italienska stensorter för att ge en så naturtrogen och levande känsla som möjligt. Stenen är gjord av underhållsfri granitkeramik och plattorna kan variera i nyans och mönster för att ge en levande känsla av sten. 

Poolside step är skapad för att vara runt poolens kant eller som avslut på ett trappsteg. Kanten på plattorna är rundad och ej vass. 

Den här poolstenen gör det enkelt att rama in sargen på din pool för en stilren och vacker look. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i flera utföranden: Limestone, cement och stonevarianter. Serien kallas för Z och kommer i flera olika färger för att kunna passa in i just din trädgård och poolområde. 

Limestone är inspirerad av en kalksten, Stone har fått inspiration från stenar och cement har samlat inspiration från cement som skiftar i olika vackra nyanser. 

Poolstenen kallas för poolside/step och hörnen kallas för pool inner corner left och pool inner corner right (det behövs en vänsterplatta och en högerplatta för att skapa ett hörn).

Produktinformation

SKU / artikelnummer:

60317-BM

Relaterade kategorier