INR Kommod GRAND GripNordic Oak, 60

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Sammanställning

Kommod GRAND Grip 60, Nordic Oak, 2 Lådor, 600x570x450 mm (BxHxD).

Varumärke

INR, Se mer från INR

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Endast kommod. Scrolla ned för att se tillbehör och tillval för en komplett kommod.

Om du önskar tvättställ utan bänkskiva till denna kommod så är det tvättställ GRAND du ska titta på. Önskar du tvättställ med bänkskiva så är det tvättställ LEVEL GRAND samt bänkskiva LEVEL GRAND som du ska titta på.

Bilderna visar några olika exempel på kombinationer av tvättställ, bänkskiva och grepplist. Grepplisten i matt vit, grå eller svart aluminium är både estetisk och praktisk. Scrolla ned för att komma till produktlänken för grepplisterna.

Med ett imponerande djup på 45 cm och en höjd på 57 cm ger GRAND Grip dig en riktigt rymlig kommod med massor av utrymme i de två mjukstängande lådorna.

Välj mellan flera utföranden – alla förseglade med INR:s unika ytbehandling TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt, stötar och det dagliga slitaget under minst 15 år. Plussa på med belysning under kommoden och i lådorna, samt Bluetooth-högtalare för en riktigt skön start på morgonen.

Färgval

Premium White (NCS S0500-N) är en helt vit kulör som fungerar i de flesta badrum. Den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™ ingår, som kapslar in och ger produkten en silkeslen men samtidigt mycket fukt- och stöttålig yta som håller under minst 15 år.

INR:s fanér till Nordic Oak och Black Oak skärs ut förhand, synas, matchas och sys ihop för ett naturligt och levande resultat. Ekfanéret sprutlackeras sedan med den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™, som kapslar in och ger produkten mycket fukt- och stöttålig yta som håller under minst 15 år. TX hjälper även fanéret att behålla den fina nordiska looken under många år framöver.

Produktinformation

Attribut Värde
Art.Nr
335533
Belysning
Tillval
Bredd (mm)
600 mm
Djup (mm)
450 mm
EAN
7340123924726
Färg
Nordic Oak
Färg Tvättställ
Välj vid beställning
Grepp
Välj vid beställning
Hål för blandare
Välj med/utan till bänkskiva
Höjd (mm)
570 mm
Lucka/Låda
Lådor
Material Tvättställ
Porslin
Placering
Vägg
Placering Tvättställ
Centrerat
Serie
GRAND
Tvättställ
Plats för enkeltvättställ
Varumärke
INR
Vattenlås
Tillval

SKU / artikelnummer:

335533-INR

Relaterade kategorier

Tillbehör