INR Kommod GRAND SolidPremium White, 60

Färg: Premium White

rea pris 6 134 kr/st
tidigare pris Ordinarie 7 390 kr/st
Inkl. moms
kampanjtom 31/8
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 5-10 dagar
Kommod GRAND Solid

INR

INR Kommod GRAND Solid (Premium White/60)

6 133.75 kr/st

Sammanställning

Kommod GRAND Solid 60, Premium White, 2 Lådor, 600x570x450 mm (BxHxD).

Varumärke

INR, Se mer från INR

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Endast kommod. Scrolla ned för att se tillbehör och tillval för en komplett kommod.

Om du önskar tvättställ utan bänkskiva till denna kommod så är det tvättställ GRAND du ska titta på. Önskar du tvättställ med bänkskiva så är det tvättställ LEVEL GRAND samt bänkskiva LEVEL GRAND som du ska titta på.

Med sitt djup och höjd på 45 respektive 57 cm och fullt utdragbara lådor får du riktigt mycket förvaring. GRAND Solid är serien för dig som bara nöjer dig med det bästa och de största möjligheterna att få den precis som du vill ha den.

Push Tipmatic öppnar och stänger lådan med endast en lätt fingertryckning, men många vackra grepp finns förstås att välja för dig som föredrar det.

Fukt- och stöttåliga ytbehandlingen TX Top Extreme™ och Grass Vionaro-lådsystem garanterar en möbel som håller under många år och väljer du till något av INR:s pluspaket får du en verkligt personlig möbel av absoluta toppkvalitet. Välj mellan LED-belysning i och under kommoden, Bluetooth-högtalare och dubbelt eluttag i låda. Smart - och så snyggt! Kommoden levereras färdigmonterad från INR och kommer med 15 års garanti.

Färgval

Premium White (NCS S0500-N) är en helt vit kulör som fungerar i de flesta badrum. Den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™ ingår, som kapslar in och ger produkten en silkeslen men samtidigt mycket fukt- och stöttålig yta som håller under minst 15 år.

INR:s fanér till Nordic Oak och Black Oak skärs ut förhand, synas, matchas och sys ihop för ett naturligt och levande resultat. Ekfanéret sprutlackeras sedan med den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™, som kapslar in och ger produkten mycket fukt- och stöttålig yta som håller under minst 15 år. TX hjälper även fanéret att behålla den fina nordiska looken under många år framöver.

Produktinformation

Attribut Värde
Art.Nr
334511
Belysning
Tillval
Bredd (mm)
600 mm
Djup (mm)
450 mm
EAN
7340123920766
Färg
Premium White
Färg Tvättställ
Välj vid beställning
Hål för blandare
Välj med/utan till bänkskiva
Höjd (mm)
570 mm
Lucka/Låda
Lådor
Material Tvättställ
Porslin
Placering
Vägg
Placering Tvättställ
Centrerat
Serie
GRAND
Tvättställ
Enkel
Varumärke
INR
Vattenlås
Tillval

Sku/art no:

334511

Relaterade kategorier

Tillbehör